Yksityistilaisuudet

Kokoonnu ja herkuttele meren äärellä

Buffettipöytä - kuva latautuu... Yritysjuhlat, henkilökunnan kesätapahtumat ja virkistysretket, palaverit, kesäjuhlat, syntymäpäivät ja muut perhejuhlat... Villa Hällebon huvilassa toimivan ravintola Pihlajasaaren henkilökunta hoitaa yksityistilaisuudet joustavasti, luotettavasti ja kokemuksella. Pihlajasaari on oivallinen paikka järjestää kesätapahtumia niin pienelle kuin vähän suuremmallekin ryhmälle.

Kartanohenkinen miljöö on viehättävä meren ympäröimä kokonaisuus. Täällä viihtyvät kaikki lapsista vanhuksiin ja stadilaisista ulkomaan vieraisiin. Ravintolan meriterassi sijaitsee kalliolla, josta on upea näköala avomerelle etelään päin. Rapupöytä - kuva latautuu... Ravintolalla on myös ns takaterassi, josta avautuu merinäköala pohjoiseen, kaupunkiin päin.

Saaristolaispöytä on suosikki

Buffettipöytä - kuva latautuu...

Tarjoamistamme menuista löytyy kullekin ryhmälle varmasti sopiva vaihtoehto. Perinteinen kalapöytä on juhla-ateria, saaristolaisperinteitä kunnioittaen. Tarjolla on kalaa eri muodoissa: savustettuna ja graavina, lohta, silakkaa ja muikkua. Oma savustamo takaa savukalan tuoreuden. Saaristolaispöytään kuuluu myös salaatteja, häränlihapataa ja saaristolaisleipää. Saaristolaispöytä on tilattava etukäteen. Se on tarkoitettu ryhmille, joiden minimikoko on 20 henkilöä.

Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet. Tarjolla on olutta, siideriä, viiniä sekä väkeviä alkoholijuomia.Buffettipöytä - kuva latautuu...


>>Tarkastele kokouspaketteja ja menuvalintoja


Free-wifi - kuva latautuu...Ravintolassa on käytettävissä ilmainen langaton nettiyhteys