Uimarannat ja sauna

Uimarannat

Rantaelämää - kuva latautuu... Pihlajasaari on yhtä suurta uimarantaa. Pihlis on luonnon- kaunis auringonpalvojan paratiisi. Hiekkaranta saaren pohjoisosassa soveltuu hyvin lapsiperheille ja niille, jotka hiekkarannoista pitävät. Hiekkaranta näkyy heti saareen tultaessa oikealla. Sitä on noin 500 metriä. Hiekkarannan puolessa välissä on rantakioski, joka on auki helleaikaan. Myös se kuuluu Pihlajasaaren ravintolaan. Lapsille on leikkipaikkoja ja ranta on melko matala. Rannan läheisyydessä on myös suihkuja ja WC:tä.

Avomeri - kuva latautuu... Muu osa saaresta on melko kallioista, mutta uiminen onnistuu useimmista paikoista. Pihlaja- saaren luonto on villin kaunista, ja merenhuuhtomat kalliorannat ja kauniit männyt kruunaavat näkymät. Kalliorannoilta löytyy myös rauhallisia soppia itse kullekin. Itäisellä Pihlajasaarella on naturistiranta-alue. Sinne pääsee kävelysiltaa pitkin, käänny sillalta oikealle.

Saunat

Sauna - kuva latautuu... Puulämmitteinen pieni 5-6 hengen rantasauna ja sähkölämmitteinen Aalto-sauna, johon mahtuu kerralla 6 henkilöä. Saunan jälkeen on mukavaa suunnistaa ravintolaan parille huurteiselle tai nauttimaan maittava ateria.

SAUNAVARAUKSET LIIKUNTAVIRASTON KAUTTA

Tietoa saunoista Liikuntaviraston sivuilta

Ja numerosta: 09 310 71518